CARAGIALE, CONTEMPORANUL NOSTRU - Ediţia XXIII

Muzeul „Ion Luca Caragiale” din Ploieşti, str. Kutuzov nr. 1, secţie a Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova, organizează în perioada 25-26 ianuarie 2020, Concursul interjudeţean de interpretare artistică a personajelor caragialiene „Caragiale, contemporanul nostru”.

Concursul, devenit o tradiţie a instituţiei de cultură, ajuns la cea de-a XXIII-a ediţie, reuneşte peste 60 de trupe de actori – elevi din ciclul primar şi gimnazial ai şcolilor din judeţele Argeş, Buzău, Dâmbovița, Giurgiu, Prahova și municipiul București. Anul acesta, la împlinirea a 168 de ani de la naşterea dramaturgului, micii artişti, prin talentul lor, vor aduce în prim-plan lumea plină de culoare a personajelor lui Caragiale.
Evenimentul va fi filmat şi va putea fi urmărit în timp real pe ecranul amplasat în incinta muzeului. Întregul concurs va putea fi urmărit pe site-ul www.histmuseumph.ro, pe paginile de facebook ale Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova şi Muzeului „Ion Luca Caragiale”, cât şi pe youtube.

Conservator, ing.Monica-Violeta BOSTAN

Link-uri utile