Program de vacanţă „Jocuri şi meşteşuguri la muzeu”

În perioada 16 iulie-14 august 2012, la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova, se va desfăşura programul de vacanţă „Jocuri şi meşteşuguri la muzeu”, care va cuprinde următoarele ateliere:

• atelier de olărit „Micii olari” – sub coordonarea meşterului olar Grigore Ion Apostol de la Potigrafu. Copii cu vârste între 6-12 ani vor descoperi lutul şi modelarea lui, în zilele de luni şi miercuri, timp de o lună, între orele 9.30 – 11.00.
• atelier de cusut „Linia, nodul, crucea” – sub coordonarea restauratorului Sanda Balcan şi a conservatorului Camelia Bălan, copiii vor învăţa tehnica cusutului pe etamină, în zilele de marţi şi joi, între orele 9.30-11.00.
• atelierul de pictură - coordonat de Mihaela Tudor-voluntar, se va desfăşura în zilele de 17 şi 19 iulie 2012. Începând cu ora 16.00 , timp de o ora şi jumătate copiii vor învăţa tehnici de lucru cu acuarelele.


Grupele de lucru nu vor depăşi 12 copii, la sfârşitul fiecărei zile aceştia fiind recompensaţi cu un dulce (bomboană).
Taxele de participare la ateliere sunt de 5 lei/atelier/copil sau 15 lei/abonament săptamânal (4 ateliere)/copil.
Numărul de contact pentru înscrieri este 0785 074 159 – Irina Voinescu, se mai pot face înscrieri și la adresele de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Informațiile referitoare la programul de vacanță sunt afișate si pe contul de facebook Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova.

Link-uri utile